Anaylysoitu on nyt sitten lähes jokainen vaihdettu virke, sana, äänenpaino, katse ja  liike.

Kaikki sanotut asiat, kaikki sanomatta jätetyt lauseet. Katseen suunta ja sen syvyys. Vastapuolen kysymykset ja niiden saamat vastaukset. "Mitä hän sinulta kysyi?" .... "Ai jaa, ei hän minulta mitään sellaista kysynyt." Mitähän se tarkoittaa?

Missä järjestyksessä istuimme, missä järjestyksessä nimi julistettiin pudotuspelissä? Kuka istui kenenkin vieressä? Mitä tuotantoyhtiö kysyi?

Millaista ihmistä hän etsii? Pitääkö hän puheliaasta vai kenties, soiko puheliaan puhe toisen aivoissa pahaenteiseti ja pitää enemmän hiljaisesta? Onko rohkea liian rohkea? Paljastaako avoin liikaa itsestään, puhuu itsensä pussiin? Entä jos ei uskallakaan avautua, voiko toinen purjehtia ohi välittömyydellään? Pitääkö hän kokeneesta naisesta vai arvostaako viattomuutta?

Olenko liian nuori vai kenties liian vanha? Onko minulla liikaa lihaa luiden ympärillä vai olenko liian luiseva? Pitkä vai lyhyt? Vaalea vai tumma?

Kysymys formaatilta: miten luulet sopeutuvasi maaseudulle? Kääk, ollaanko minua nyt petaamassa ulos pelistä? Olenko liian stadilainen? Eikös sielläkin ole sähköt, juokseva vesi ja sisävessa? Eikös maaseudullakin syödä jäätelöä ja katsota Salkkareita? Eikös, eikös....

Sanoi mies näin tai noin, aina se voidaan tulkita väärin. Jos hän sanoo "Hitaasti hyvää tulee". Tarkoittaako tuo, että back off woman, en ole vielä valmis. Onko etenemiseni liian nopeaa?

Valitseeko sydän vai järki?