on huvipuisto, jossa on laitteita, joihin hullut ihmiset vapaaehtoisesti menevät hankkimaan itselleen pahan olon.

Vapaaehtoisesti minäkin lähdin mukaan. Lupauduin olla loppuun asti, siis omaan loppuuni asti.

Pikkuhiljaa valmistautuminen ensitapaamiselle alkaa, kerrankin ajoissa. Normaalina naisena halusin edes jonkin verran panostaa tapaamiseen. Huomasin panostavani hieman enemmän, kun normaalisti...

...epilaattori, jonka käytön hallitsen, huomasi tilaisuuden tulleen ajatusteni harhaillessa tulevassa koitoksessa: minivallankumous kylppärissä, säärikarvojen häätöhetkellä koitti ja laite iski hampaansa polvitaipeen herkkään ihoon.

...aargh ja !"#/&% ja muutama muukin voimasana... kaupanpäälle itkunpurskahdus kivusta ja turhautumisesta. Epilaattori oli syönyt sisäänsä ihoa ja kudosta muutaman sentin verran. Siinä se roikkui polvitaipeen yläpuolella. Apua! Mitä teen? Kipu oli sietämätön ja jo mielikuvitusveri ryöpsähti pitkin kylppärin valkoisia laattoja ja tekstiilisuihkuverhoa ja ensiapureissu odotti säälittävää potilasta.

"Minä mihinkään ohjelmaan mene ja vieraita ihmisiä tapaamaan ja kaiken kukkuraksi kilpailemaan yhdestä miehestä. Sniif! Onhan niitä muuallakin. Vapailla markkinoilla ja heistä ei tarvi kilpailla ainakaan koko kansan silmien alla. Sniif! Kaikkea hullua sitä mieleeni onkin pälkähtänyt, kun nyt lähteä tämmöiseen. Kuin uhrilammas -  vapaaehtoisesti. Sniif! Perun koko matkan, enkä mene minnekkään" kerkesi näinä muutamana kivun täytteisenä sekuntina iskeä itsesääli.

Itku, johon oli yhdistettynä kipu, säikähdys, itsesääli, turhautuminen ja pettymys, kesti muutaman hetken, jonka jälkeen olo normalisoitui ja tuli rauhallinen olo. Vaan kyllä siinä tuli itsetutkistelu paikka. Olenko todellakin näin heikko, että pienen paineen alla sorrun ja itken?

Rauhoituttuani nitkutin epilaattorin irti milli milliltä ja tulihan se sieltä. Ei tullut verilammikkoa, ei edes yhtä pisaraa, mutta näytti iho olleen parilalla grillattavana, sen verran raitainen mustelma siitä syntyi.

Päätin jatkaa siitä, mihin jäin, sillä se ei pelaa, joka pelkää. Minä en pelkää. Tai jos pelkään, en sitä näytä. Tai jos näytän, niin en sitä tunnusta.