Livetapaamisajankohdan lähestyessä tulee väkisinkin kaikenmoisia ajatuksia päähän: millainen ihminen vastapuoli oikeasti on, millaisia kanssakilpailijoita tapaat, mitä tulee tapahtumaan ja ennen kaikkea, millainen olet itse?

Vieraiden ihmisten ja kameroiden läsnäollessa olo ei ole auvoinen, paitsi jos nyt oikein tykkää julkisuudesta. Ei minua esiintyminen häiritse, olen jopa tottunut esiintyjä, mutta silloinhan puhutaankin asiaa, ammattiasiaa, faktoja oman alan asiantuntijana. Nyt joudun esiintymään aiheena parisuhde, vastapuoli ja minä itse. En ole ikinä niin paljon joutunut kiinnittämään omaan itseeni huomiota, kun tähän ohjelmaan liittyen. Saanko välitettyä oikean kuvan itsestäni?

Kysymysten sadellessa päälle, olet joko hiljaa kuin mykkä, naurahdat häkeltyneenä tai sitten suusta tippuu sammakoita tai ainakin niiden reisiä. Saiskos jotain järkevää asiaakin sanottua?? Saa, jos osaa!! 

Ei ole kiva puhua HIV-rehusta, kun tarkoitti AIV-rehua. Eikä ole kiva kertoa käynnistä gynekologilla, kun piti sanoa käynneensä kosmetologilla.